fbpx

Tickets & info

Online verkoop

Koop bij voorkeur je filmtickets online via de Lumière Mechelen-webshop. Zo ben je ook zeker van je plaats. Klik op de titel van je film en kies je uur. Tot 1 uur voor aanvang van de film kun je tickets bestellen. Betalen kan met Maestro, VISA of Mastercard en er zijn geen extra kosten verbonden aan online ticketverkoop. Download je ticket op je smartphone of druk ze thuis af zodat je niet meer langs de ticketbalie hoeft.

Verkoop aan de ticketbalie

Koop je je ticket(s) aan de ticketbalie, betaal dan zo veel mogelijk met bankkaart.

De ticketbalie is open:
Maandag t/m donderdag van 14.00 tot 20.00 uur
Vrijdag en zaterdag van 14.00 tot 22.00 uur
Zondag van 10.30 tot 20.00 uur

Ticketprijzen

Cadeaubonnen en tienrittenkaart

Tienrittenkaart: € 80
Deze kaart geeft je 10 toegangtickets voor films naar keuze. Je kunt ze kopen aan de ticketbalie. Met de code op de kaart kun je ook online tickets kopen. De tienrittenkaart is 6 maanden geldig. Ze is niet persoonlijk, dus je kunt ze ook gebruiken voor familie en vrienden.

Cadeaubon: € 11,50
De Lumière-cadeaubon is te koop aan de ticketbalie of online, en kun je voor elke film op eender welke dag inwisselen. De cadeaubon is 1 jaar geldig.

UiTPAS

Mensen met een UiTPAS aan kansentarief uit Mechelen krijgen bij ons korting op filmtickets. Je betaalt 20% van de basisprijs. Een standaardticket kost € 11,5 dus betaal je met de UiTPAS met kansentarief € 2,30. Vergeet zeker je UiTPAS niet te tonen. Een cinematicket met een UiTPAS aan kansentarief kan je enkel aan de kassa kopen en dit maximum 2 keer per maand. Dit kortingstarief geldt niet op cadeaubonnen, tienrittenkaarten en filmontbijten.

Je kunt in Cinema Lumière punten sparen met je UiTPAS. Scan de QR-code op de UiTPASzuil met je telefoon en spaar zo een UiTpunt.