fbpx

Pardoes leest voor + ‘De Kleine Zeemeermin’

Lumière Mechelen toont in samenwerking met jeugdboekenwinkel Pardoes de gloednieuwe live-action film ‘The Little Mermaid’. Op woensdag 24 mei om 14u kunnen de kinderen genieten van een voorleessessie van Pardoes. Om 14u30 start de film.

De verfilming van Hans Christian Andersen’s klassieke sprookje ‘De kleine zeemeermin’, vertelt het verhaal van Ariel, een jonge, levenslustige zeemeermin met een hang naar avontuur. Als jongste en eigenzinnigste van de dochters van Koning Triton, wil Ariel dolgraag meer weten over de wereld buiten de zee. Wanneer ze aan land gaat, valt ze voor de knappe Prins Eric – al mogen zeemeerminnen geen contact hebben met mensen. Ariel kan niet anders dan haar hart volgen en om aan land te kunnen wonen, sluit ze een pact met de boze zeeheks Ursula, maar brengt daardoor haar eigen leven en haar vaders kroon in gevaar.

Kan jij niet wachten tot deze voorstelling? Neem dan snel een kijkje op onze website en bestel je tickets! 

Op vertoon van je cinematicket krijg je namelijk ook nog eens 10% korting op jeugdboeken bij Pardoes. Deze actie is geldig t.e.m. 30 juni 2023 en kan enkel gebruikt worden in de winkel.