fbpx

Prikkelarme voorstelling: Nina en het geheim van de egel

Eenvoudig detectiveverhaal over een meisje dat haar vader blij wil maken. Hou je van animatiefilms? Dan zal je veel elementen herkennen. Het egeltje lijkt zo uit een oud Mickey Mouse-filmpje te wandelen!

Elke avond vertelt Nina?s papa over een egel die de wereld ontdekt. Plots verliest hij zijn werk in de fabriek. Nina en haar beste vriend Mehdi willen hem helpen. Als echte detectives gaan ze op zoek naar een schat in die fabriek. Maar dat is buiten een boze bewaker en een woeste hond gerekend?

In het kader van Autisme Awareness maand in april organiseren we samen met Mind-Z een prikkelarme voorstelling van de nieuwe familiefilm 'Nina en het geheim van de egel'' op zondag 14 april om 14u. We zetten het geluid zachter en dimmen het licht niet volledig. De muziek in de foyer staat zacht. Tenslotte zorgen we er voor dat je rustig in de zaal kan zitten door de zaal niet helemaal te vullen.

Je ontvangt na het bestellen van je tickets een draaiboek met de nodige informatie die je kan helpen je bezoek voor te bereiden. Door middel van aanwijzingen en foto's kun je een visueel beeld krijgen van hoe je bezoek aan Cinema Lumiere Mechelen er uit kan zien.

Trailer
Regisseur: Jean-Loup Felicioli Alain Gagnol
Speelduur: 78 min
Taal: NL
Ondertiteling: GEEN
Releasedatum: 2024-03-27
Kijkwijzer:
Klik op het tijdslot om tickets te bestellen