fbpx

Jeugdboeken maand: Picknick met Taart en andere verhalen

Tijdens de jeugdboekenmaand opent Lumière haar deuren voor allerlei toffe jeugdactiviteiten die films en boeken met elkaar verbindt. Voor dit event op woensdag 6 maart nodigen we jeugdboekhandel Pardoes uit voor een voorleessessie uit de mooiste kinderboeken.

Om 14u start de voorleesessie, om 14u15 start de film 'Picknick met taart en andere verhalen'.

Dit is je kans om de mooiste kinderboeken op het grote scherm tot leven te zien komen. Van ‘Vos & Haas’ tot ‘De fantastische vliegwedstrijd’.

Vier korte films gebaseerd op je favoriete prentenboeken: ‘De fantastische vliegwedstrijd’ van Tjibbe Veldkamp, ‘Wat zit er in die kist’ van Pieter Gaudesaboos, ‘Vos & haas’ van Sylvia Vanden Heede en ‘Picknick met taart’ van Thé Tjong-King’.

Kom naar deze voorstelling en krijg een kortingsbon met een waarde van € 5 op een minimumaankoop van € 25 bij boekhandel Pardoes. De bon is enkel te gebruiken in de fysieke winkel van Pardoes. Kom wat vroeger want voor de film wordt de pop-up boekenhoek, samengesteld door Pardoes, geopend! Na de film even blijven hangen om te lezen in de knusse leeshoek kan natuurlijk ook.

Trailer
Regisseur: John Croezen, Mascha Halberstad, Tom Van Gestel, Bram Algoed
Speelduur: 51 min
Taal: NL
Ondertiteling: GEEN
Releasedatum: 2024-02-14
Kijkwijzer:
Klik op het tijdslot om tickets te bestellen
Wil je weten of deze film hierna nog vertoond wordt? Vanaf zondag 21/04 kan je het nieuwe programma raadplegen.