fbpx

Jeugdboeken maand: Stip en Vlek doen weer gek

Tijdens de jeugdboekenmaand opent Lumière haar deuren voor allerlei toffe jeugdactiviteiten die films en boeken met elkaar verbindt. Voor dit event op woensdag 13 maart nodigen we boekenwinkel Studio Tosti uit om voor te lezen uit het prachtige boek 'Het Verhaal van het Donker'. Na de voorleessessie kunnen kinderen genieten van de stop motion film 'Stip en Vlek doen weer gek'. Om 14u start de voorleesessie, om 14u15 start de film.

Daar zijn de twee vrienden Stip en Vlek weer. Stip is gestipt en Vlek is gevlekt. Netjes zoals het hoort. Of niet soms? Chocoladebollen bakken, acrobatenkunstjes uithalen in het circus, op koopjesjacht gaan in de vreemdste schoenenwinkel, dansen in de disco ... In korte verhalen bewijzen Stip en Vlek dat het met twee altijd leuker (en gekker) is dan alleen. Stip & Vlek doen weer gek is de tweede compilatiefilm over dit speelse duo. Kijkplezier verzekerd voor de allerkleinsten!

Het universum van Stip en Vlek ziet er precies uit zoals de wereld van een kleuter. Er wordt gespeeld met vormen en kleuren, alles ondersteund door aanstekelijke muziek. Deze reeks is meer gelaagd dan de eerste: meer personages, fantasierijke decors en situaties, de visualisatie van een droom,...

Kom wat vroeger, of blijf na de film nog even hangen in onze pop-up boekenhoek met boeken samengesteld door boekhandel Pardoes.

Trailer
Regisseur: lotta Geffenblad, Uzi Geffenblad
Speelduur: 42 min
Taal: NL
Ondertiteling:
Releasedatum:
Kijkwijzer:
Klik op het tijdslot om tickets te bestellen
Wil je weten of deze film hierna nog vertoond wordt? Vanaf zondag 21/04 kan je het nieuwe programma raadplegen.