fbpx

Pardoes leest voor: Inside Out 2 (NV)

Lumière Mechelen toont in samenwerking met jeugdboekenwinkel Pardoes de gloednieuwe en langverwachte familiefilm 'Inside Out 2'. Uit de betoverende catalogus van Pardoes wordt er voorgelezen uit de boekenreeks van 'Het Kleurenmonster'. 'De Emotie-dokter' helpt je op weg met emoties die je soms niet helemaal begrijpt. Op woensdag 3 juli om 14u kunnen kinderen genieten van de voorleessessie. Om 14u30 start de film.

Disney en Pixar’s “Inside Out 2” keert terug naar het brein van de dertienjarige Riley op het moment dat het hoofdkwartier grondig wordt verbouwd om plaats te maken voor iets onverwachts: nieuwe emoties! Plezier, Verdriet, Woede, Angst en Afkeer, die het hoofdkwartier lange tijd succesvol hebben gerund, weten niet goed hoe ze moeten reageren als Onzekerheid opduikt. En het ziet ernaar uit dat zij niet de enige nieuwkomer is.

Kom naar deze voorstelling en krijg een kortingsbon met een waarde van € 5 op een minimumaankoop van € 25 bij boekhandel Pardoes. De bon is enkel te gebruiken in de fysieke winkel van Pardoes.

Trailer
Regisseur: Kelsey Mann
Speelduur: 90 min
Taal: NL
Ondertiteling:
Releasedatum: 2024-06-19
Kijkwijzer:
Klik op het tijdslot om tickets te bestellen
Woensdag 03/07
Wil je weten of deze film hierna nog vertoond wordt? Vanaf maandag 01/07 kan je het nieuwe programma raadplegen.