fbpx

Lupin III: The Castle of Cagliostro + intro door Akiba

Deze filmvoorstelling wordt ingeleid door Akiba-teamlid Wouter.

In de schemering van zijn carrière komt meesterdief Lupin III van een kale reist terug naar huis. Tassen vol geld van een nationaal casino blijken echter vakkundige vervalsingen te zijn! Samen met zijn partner-in-crime Jigen gaat Lupin naar het afgelegen Europese land Cagliostro om wraak te nemen. Niet alles verloopt volgens plan; de twee ontmoeten Clarisse, een koninklijke jonkvrouw in nood die tegen haar wil wordt gedwongen om te trouwen met de sinistere Graaf Cagliostro.

Haar redden zal echter niet gemakkelijk zijn, aangezien Lupin en Jigen - samen met Lupins onvoorspelbare ex-vriendin Fujiko en de zwaardvechter Goemon - zich een weg moeten banen door een valstrikken gevuld kasteel, een dodelijke kerker en een leger professionele huurmoordenaars! Kan Lupin het meisje redden, de handboeien van zijn al lang bestaande vijand Inspector Zenigata ontwijken, en de geheime schatten van Het Kasteel van Cagliostro ontdekken?

(Her)ontdek de cultklassieker van Hayao Miyazaki op het grote scherm, geremasterd in 4K voor zijn 45-jarig jubileum. Na afloop word je verwend met een leuke giftbag uitgedeeld door Akiba, onze favoriete snoep-, otaku & mangashop!

Trailer
Regisseur: Hayao Miyazaki
Speelduur: 100 min
Taal: JA
Ondertiteling: NL
Releasedatum: 2024-04-04
Kijkwijzer:
Klik op het tijdslot om tickets te bestellen