fbpx

Pardoes leest voor: De nieuwe avonturen van Capelito

Lumière Mechelen toont in samenwerking met jeugdboekenwinkel Pardoes de nieuwe kleuterfilm 'Capelito'. Op woensdag 18 oktober om 14u kunnen kinderen genieten van een voorleessessie van Pardoes. Om 14u30 start de film. Samen duiken we het avontuur in!

Capelito de paddenstoel kan zijn hoed in allerlei creatieve voorwerpen transformeren. Acht speelse en woordeloze filmpjes met diverse thema's voor kleuters. Een klassieker!

Capelito is een paddenstoel met praatjes. Met een eenvoudige druk op zijn neus verandert zijn paddenstoelenhoed in een nuttig voorwerp. Handig wanneer de gezellige zwam zich weer eens in nesten werkt. In 8 woordeloze korte filmpjes reist hij met het vliegtuig naar een ver land, speelt hij geleidehond voor een blinde vriendin, zit hij een vervelende bromvlieg achterna of knutselt hij een draaimolen uit afvalmateriaal.

En daar stopt het avontuur niet. Op vertoon van je cinematicket krijg je namelijk ook nog eens 10% korting op jeugdboeken bij Pardoes. Deze actie is geldig t.e.m. 1 november en kan enkel gebruikt worden in de winkel.

Benieuwd om je kinderen van een eerste filmervaring te laten proeven? Ook de jongste filmfans zijn welkom in Lumière! Voor deze filmvoorstelling betaal je slechts 6 euro per persoon.

Trailer
Regisseur: Rodolfo Pastor
Speelduur: 39 min
Taal: NONE
Ondertiteling:
Releasedatum: 2023-09-27
Kijkwijzer:
Klik op het tijdslot om tickets te bestellen
Woensdag 18/10

Speelt vandaag