fbpx

Pardoes leest voor: Vos en Haas redden het bos

Lumière Mechelen toont in samenwerking met jeugdboekenwinkel Pardoes de allereerste bioscoopfilm over beste vrienden Vos en Haas in 'Vos en Haas redden het bos'. Al je favorieten uit de populaire Ketnet-reeks spelen een rol in deze humoristische verfilming van het gelijknamige boek van Sylvia Vanden Heede en Thé Tjong-Khing. Samen met Pardoes duiken we voorafgaand in deze niet te missen avonturen. De voorleessessie vindt plaats op woensdag 6 november om 14u30 en duurt een halfuurtje. Om 16u15 is de film gedaan.

In het bos gebeuren rare dingen. Uil is plotseling verdwenen, en uit het niets is er een groot meer verschenen. Vos en Haas zijn vastberaden om uit te zoeken wat er aan de hand is. Terwijl ze op zoek zijn naar hun vriend Uil, ontmoeten ze een groep ondeugende ratten die hen naar de geheime schuilplaats van de slimme Bever brengt. Daar ontdekken ze een verborgen onderwaterparadijs! Maar al gauw realiseren ze zich dat dingen niet zijn zoals ze lijken. Zullen Vos en Haas op tijd een uitweg vinden? Kunnen ze het bos redden? Met de stemmen van Bram Van Outryve (Vos), Daphne Wellens (Haas), Dominique Van Malder & Joris Hessels (Ratjes), Govert Deploige (Bever), Walter Baele (Ever & Jak), Robrecht Van den Thoren (Uil), Katrien De Becker (Ping Wing), Amber Goethals (Meermin), Finn Poncin (Rob).

Kom naar deze voorstelling en krijg een kortingsbon met een waarde van € 5 op een minimumaankoop van € 25 bij boekhandel Pardoes. De bon is enkel te gebruiken in de fysieke winkel van Pardoes.

Trailer
Regisseur: Mascha Halberstad
Speelduur: 70 min
Taal: NL
Ondertiteling:
Releasedatum: 2024-10-23
Kijkwijzer:
Klik op het tijdslot om tickets te bestellen
Woensdag 06/11