fbpx

Pardoes leest voor: Dikkie Dik en de verdwenen knuffel

Lumière Mechelen toont in samenwerking met jeugdboekenwinkel Pardoes de dolle avonturen van de roodharige kater Dikkie Dik in 'Dikkie Dik en de verdwenen knuffel'. Samen met Pardoes duiken we voorafgaand in de bekende kinderprentenboeken van Dikkie Dik, getekend door Jet Boeke. De voorleessessie vindt plaats op woensdag 2 oktober om 14u30 en duurt een halfuurtje. Om 16u is de film gedaan.

Dikkie Dik ontdekt dat er iets ergs is gebeurd: Beer is verdwenen! Beer is zijn liefste knuffel en moet teruggevonden worden. Gelukkig krijgt Dikkie Dik de hulp van Poes Muis, zijn beste vriendinnetje. Samen gaan ze op onderzoek uit en daarbij stuiten ze op onverwachte uitdagingen. Een bed kan ook een trampoline zijn, een steen in de tuin blijkt een schildpad te zijn en op een waslijn kun je circustoeren uithalen. Hun zoektocht wordt een ontdekkingsreis en leidt hen naar onbekende nieuwe gebieden, zoals het weiland, de sloot, het bos en het strand. Onderweg treffen ze andere -voor hen onbekende- dieren, die hen proberen te helpen.

Kom gerust al een halfuurtje vroeger, of blijf gezellig nog wat plakken na de film want op de dag van de voorstelling opent onze gloednieuwe kinderboekenhoek! Nestel je gezellig in onze leestipi en droom weg bij de mooiste kinderboeken. De boekcollectie is samengesteld door boekhandel Pardoes. Daarbovenop krijg je ook nog een kortingsbon met een waarde van € 5 op een minimumaankoop van € 25 bij boekhandel Pardoes. De bon is enkel te gebruiken in de fysieke winkel van Pardoes.

Trailer
Regisseur: Erik Verkerk
Speelduur: 62 min
Taal: NL
Ondertiteling:
Releasedatum: 2024-09-18
Kijkwijzer:
Klik op het tijdslot om tickets te bestellen
Woensdag 02/10